Monday 23 April 2018

NOVOSTI: Prvi letovi Ryanair-a iz Banjaluke

Aviokompanija Ryanair danas je najavila svoje prve letove iz Bosne i Hercegovine sa dvije nove rute iz Banjaluke do aerodroma Šarlroa (Charleroi) u Briselu i Memingen (Memmingen) u Njemačkoj.
Na objema rutama će se saobraćati dva puta sedmično počevši od novembra mjeseca, a prema zimskom redu vožnje za 2018. godinu, a karte će biti dostupne za prodaju kasnije u toku dana na internet stranici Ryanair-a – Ryanair.com.
– Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje svoje prve letove do/iz Bosne i Hercegovine (naša 37. zemlja saobraćanja), za početak sa dvije nove rute iz Banja Luke do aerodroma Šarlroa (Charleroi) u Briselu i Memingen (Memmingen) u Njemačkoj, počevši od novembra ove godine. Na obema rutama će se saobraćati dva puta sedmično od novembra mjeseca prema zimskom redu vožnje za 2018. godinu, a karte će biti dostupne za prodaju kasnije u toku dana na internet stranici Ryanair-a – Ryanair.com – rekla je direktor prodaje i marketinga Ryanair-a Olga Pavlonka.
Bosna i Hercegovina će biti 37. zemlja u kojoj će Ryanair saobraćati, a klijenti će imati priliku da uživaju u još nižim cijenama i posljednjim pogodnostima u skladu sa Ryanair politikom „Uvijek bolji“, kao što su smanjena naknada za prijavljeni prtljag – naknada niža od 25 evra, težina prtljaga veća od 20kg, povezivanje letova s Rimom, Milanom i Portom i drugim aerodromima u budućnosti, Ryanair sobe sa 10 odsto popusta na putničkom kreditu (Travel credit), Ryanair transferi – širi izbor autobuskog prevoza sa novim partnerom Car Trawler, tačnost – 90% Ryanair letova stiže na vrijeme i cijena – pronađite jeftiniju kartu, a Ryanair će vam isplatiti razliku i pet evra na vaš My Ryanair nalog.
– Ryanair dolazi na banjalučki aerodrom. Ovo je veliki dan za naš aerodrom, grad Banjaluku, Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu. Naši građani će imati mogućnost da, preko Brisela i Memingena, naprave konekciju sa više od 90 destinacija u nekoliko evropskih država. Mladi ljudi će više putovati, a naši prijatelji iz Evrope će moći mnogo lakše da dođu kod nas i da otkriju ljepote Banja Luke i banjalučkog regiona, privlačnost naših jedinstvenih rijeka i planina, kao i gostoljubivost našeg naroda – dodao je v.d. direktora Aerodroma Banja Luka Duško Kovačević.
Ovome u čast u prodaju biće stavljene karte po cijeni od 19.99 evra za putovanja od novembra mjeseca, a koje je moguće rezervisati do srijede u ponoć (25. april).
Rezevraciju karata možete uraditi putem sajta www.ryanair.com.
Izvor:srpskacaffe

No comments:

Post a Comment